01

Добродошли

једна од најбољих винарија

Вино је начин да се разбуде милиони људи. Чаша одличног вина може претворити ваш дан у савршен! Ако тражите место са широким избором вина, ми смо ту за вас! Винарија Ступови нуди богат избор вина! Посетите нас да пробате овај дивни лековити напитак и пронађете нешто посебно за вас!

02

Наши стандарди

Осети нашу топлу и пријатну атмосферу, где свако може да пронађе ароматичну врсту вина и проба наше укусне сиреве, савршено комбиноване са вином. Наш модеран ентеријер и љубазно особље улепшаће Вам дан!
Наш мени укључује више од 10 врста врхунских вина! Свежа предјела и вино ће вас оснажити одличним расположењем и мислима, инспирисати вас за цео дан.
Овде, у Винарији Ступови, можете пробати највеличанственије вино икада! Наш бариста ће послужити наша специјална вина, тако да можете осетити најбољи укус. Добро дошли у винарију Ступови да попијете своју чашу вина!

03

Наш специјал

Откријте своје посебно вино овде у Винарији Ступови!
Понудићемо вам ароматична вина. Ако волите вино колико и ми, обавезно нас посетите и попијте своју чашу вина! Овде, у Винарији Ступови, наћи ћете најбоља вина, направљена с љубављу. Додаћемо нека предјела и друге тајне састојке како бисмо ваш дан са нама учинили савршеним!

04

Задовољни клијенти

људи воле наше вино!

Винарија Ступови је нешто. Свидео ми се њихов мени и укус вина које праве. Било је ароматично и лепо баш онако како ја волим. Пробао сам и њихову ракију - шљивовица је била одлична. Прелепо место са додатном услугом. Хвала вам!
Виктор
Дивно место са одличним менијем и веома укусним вином! Савршен укус, одлична услуга и пријатељска атмосфера - све је то Винарија Ступови. Дефинитивно ћу препоручити свим својим пријатељима јер је ово место савршено.
Милена
Заљубљен сам у винарију Ступови због њихових укусних вина! Невероватно место где се можете лепо провести са својим најмилијима.
Никола

Посебан тренутак

Резервишите своје вино

Винарија Ступови је место за ваш савршен провод уз чашу вина.