Ови услови и права коришћења дефинишу правила куповине која обезбеђују квалитет наше услуге и задовољство купаца.

Општи услови

 1. Након пријема поруџбине преко сајта, продавац је дужан да потврди телефоном.
 2.  Након потврде поруџбине од стране купца, поруџбина је неопозива.
 3. Продавац се обавезује да ће наручене производе испоручити исправно и у предвиђеном року.
 4. У случају било какве промене, продавац је дужан да обавести купца приликом телефонске потврде поруџбине.
 5. Све могуће измене, осим промена које се односе на испоруку, не односе се на потврђене поруџбине.

  Квалитет Гаранција

  Продавац гарантује квалитет својих производа. Сви производи су оригинални брендови и одговарају спецификацијама наведеним на сајту.

  Рекламације и враћање робе

  У случају кварова на производу који настају услед неусаглашености између стварних и прописаних или декларисаних карактеристика квалитета производа, ми ћемо заменити производ, а ми сносимо све трошкове замене. Производ морате вратити у оригиналном паковању уз рачун. Да не би дошло до неспоразума, приликом испоруке је обавеза купца да прегледа пошиљку и да укаже на евентуална механичка оштећења куриру како би сачинио записник. Гаранција не важи у случају оштећења узрокованих неправилним коришћењем.

  Приватност података

  Да бисмо успешно обрадили вашу поруџбину, потребни су нам ваше име и презиме, адреса, е-маил и број телефона. Уз помоћ ових података, моћи ћемо да Вам испоручимо жељену робу, као и да Вас обавестимо о тренутном статусу поруџбине. Обавезујемо се да штитимо вашу приватност и да нећемо користити прикупљене податке у било коју другу сврху.

  Ограничење одговорности

  Разумете и прихватате да имуносвет.цом може имати грешке у функционисању, грешке у дизајну или друге проблеме и да не преузима одговорност за било какву штету проузроковану самим производима или саветима, подацима приказаним на нашем сајту. имуносвет.цом није одговоран за било какву грешку у тексту, слици или било ком делу садржаја. Цео садржај сајта је представљен у најбољој намери и оставља могућност ненамерних грешака, те овим путем упозоравамо кориснике да то имају у виду, а корисници сајта прихватају такву могућност.

  Сагласност и промене услова

  Коришћење наших услуга подразумева сагласност корисника са свим наведеним на овој страници. Обавезујемо се да ћемо се придржавати свега наведеног, а све промене услова постају важеће тек након што буду објављене на овој страници. Одговорност корисника је да буде упознат са овим условима куповине.

  Ако имате додатних питања, слободно нас контактирајте:

  На број телефона +38165 2 272 548
  Путем е-маила info@vinarijastupovi.com